Τροχαίο Χαλκίδα - Ορέστη Μακρή: Νέα σφοδρή σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο! Διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» νοσηλεύεται 40χρονος μηχανικός αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Τροχαίο Χαλκίδα - Ορέστη Μακρή: Νέα σφοδρή σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο! Διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» νοσηλεύεται 40χρονος μηχανικός αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ)

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στη Χαλκίδα και στην υπόλοιπη Εύβοια - Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (12-10-2024) στη Χαλκίδα, στο κεντρικό δρόμο επί της οδού Ορέστη Μακρή...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το τροχαίο έγινε στην αρχή της Ορέστη Μακρή, πλησίον του βενζινάδικου «AVIN ΣΙΑΡΑΠΗ» και της επιχείρησης «ALSYK ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ» , όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 40χρονος Χαλκιδέος μηχανικός αυτοκινήτων Αντώνης Χριστοδούλου, -διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Κυμαίων-, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Χαλκιδέος Αντώνης Χριστοδούλου, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από΄κει εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αθηνών «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμες.

Για ότι νεότερο και γι΄αυτό το συμβάν θα ενημερωθείτε άμεσα στο EviaZoom.gr με νέο δημοσίευμα.

Ο 40χρονος Αντώνης Χριστοδούλου:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA