
Η φετινή «μάχη» του Σταυρού, που είχε δεκάδες διεκδικητές (δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο σχετικό δημοσίευμα) κερδήθηκε για πρώτη φορά στη Χαλκίδα, αλλά και για τον ίδιο προσωπικά, από τον 17χρονο μαθητή του 2ου Λυκείου Χαλκίδας, Αλέξανδρο Ρένζι, στον οποίο ο Μητροπολίτης Χαλκίδας προσέφερε τον Χρυσό Σταυρό, ενώ στους υπόλοιπους έδωσε από έναν Αργυρό Σταυρό.
Ο Αλέξανδρος Ρένζι μιλώντας στο EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Εντάξει ήταν κρύο το νερό και ήμασταν όλοι μαζί εκεί πέρα αλλά εντάξει τα κατάφερα... Είναι η πρώτη φορά που τον πιάνω και η πρώτη φορά που έπεσα...»
Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από την «μάχη» του Σταυρού και την δήλωση του 17χρονου όπως καταγράφηκαν στο φακό του EviaZoom.gr: