Χαλκίδα: Μαρτυρία στο EviaZoom.gr για το σοκαριστικό τροχαίο στην οδό Στύρων με ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ- Φορτηγάκι με μάνα και βρέφος «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο smart γνωστού ασφαλιστή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
EUROPE BANNER
 

Χαλκίδα: Μαρτυρία στο EviaZoom.gr για το σοκαριστικό τροχαίο στην οδό Στύρων με ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ- Φορτηγάκι με μάνα και βρέφος «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο smart γνωστού ασφαλιστή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στη Χαλκίδα - Πρόκειται για το νέο σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στη περιοχή Καμάρες, στη Χαλκίδα επί της οδού Στύρων την περασμένη εβδομάδα έξω από ασφαλιστικό γραφείο...

Κάτω, από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα λευκό φορτηγάκι που οδηγούσε μία νεαρή γυναίκα και μέσα σε αυτό επέβαινε και το βρέφος της, «καρφώθηκε» με σφοδρότητα σε smart που ανήκει στον γνωστό Χαλκιδέο ασφαλιστή Χρήστο Παλαιολόγο και το οποίο εκείνη την ώρα ήταν σταθμευμένο έξω από το γραφείο του.

Από την σφοδρή σύγκρουση το smartaki έγινε σμπαράλια όπως σοβαρές ζημιές υπέστη και το φορτηγό, και από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν σοβαρά η μητέρα και το παιδί της. Παράλληλα ζημιές υπέστησαν κάγκελα παρακείμενων σπιτιών, πινακίδες σήμανσης, ένα σταθμευμένο ποδήλατο κ.α.

Αυτόπτης μάρτυρας, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και το σεβαστήκαμε, μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr τονίζοντας χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη:

«Το smart ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το γραφείο... και ήρθε ένα φορτηγό με μία γυναίκα μέσα που έμαθα είχε και μωράκι μέσα. Αυτή είχε φορτηγάκι λευκό, έπεσε πάνω στο smart, έπεσαν και κάγκελα από τα σπίτια τα έχει ξηλώσει όλα. Περίπου 30 χρονών ήταν αυτή...» 

Τα αίτια και αυτού του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Δείτε αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr, και ακούστε φυσικά και την μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA